Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mesajul lui Klaus Iohannis despre rezolutia UE referitoare la Decembrie`89

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Klaus Iohannis despre rezolutia UE referitoare la Decembrie`89

Presedintele Klaus Iohannis saluta adoptarea, de catre Parlamentul European, a Rezolutiei privind co. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Rezolutia PE reconfirma ca sacrificiul romanilor din decembrie 1989 reprezinta piatra de temelie a Romaniei democratice

Presedintele Klaus Iohannis saluta adoptarea, de catre Parlamentul European, a Rezolutiei privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, prin care se omagiaza memoria eroilor care s-au jertfit pentru libertate si democratie si se solicita statului roman intensificarea eforturilor in vederea elucidarii adevarului cu privire evenimentele de la acel moment.

Presedintele Iohannis, dupa rezolutia adoptata de PE: Sacrificiul romanilor din decembrie 1989, piatra de temelie a Romaniei democratice si euroatlantice

Presedintele Klaus Iohannis saluta adoptarea, de catre Parlamentul European, a Rezolutiei privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, prin care se omagiaza memoria eroilor care s-au jertfit.

Klaus Iohannis, declaratii de la Cotroceni. Presedinte a prezentat bilantul primului sau mandat

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a transmis, joi seara, mai multe mesaje catre romani, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni. Initial, administratia prezidentiala nu a anuntat temele pe care le-a abordat seful statului in cadrul declaratiei domniei sale. Va reamintim ca acesta a anulat in cursul zilei de joi, 19 decembrie, legea .

VIDEO Moment bizar la Timisoara. Banner de sustinere a lui Bogdan Licu, plantat pe traseul lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, 16 decembrie, la Timisoara, la o serie de evenimente dedicate marcarii a 30 de ani de la declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989. in cursul plimbarii facute de presedintele Iohannis prin centrul orasului a avut loc o scena bizara.

Revolutie 30 de ani - Timisoara: Slujba de pomenire a martirilor Revolutiei din Decembrie 1989, presedintele Klaus Iohannis va depune coroane de flori

Timisorenii comemoreaza, luni, 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, cu mai multe evenimente, printre care o slujba de pomenire a martirilor si cate o candela aprinsa pentru fiecare dintre ei. Presedintele Klaus Iohannis va participa la evenimentele organizate in cea de-a doua parte a zilei, cand va depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor si una la Catedrala Ortodoxa. Seara, seful statului va sustine un discurs la Opera Nationala.

Klaus Iohannis, la Timisoara pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei: Timisoara a incetat sa fie un oras si a devenit un simbol

Presedintele Klaus Iohannis a fost luni, la Timisoara, pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei din Decembrie 1989. in discursul sustinut la Palatul Culturii, Klaus Iohannis a spus ca in urma cu 30 de ani Timisoara a incetat sa mai fie un oras si a devenit un adevarat simbol.

Klaus Iohannis a semnat pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana in 2022

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana in 2022, dupa ce, pe 11 decembrie, legea a fost votata de Senat in calitate de for decizional.

Klaus Iohannis, la 30 de ani de la Revolutie: impotriva poporului nostru, regimul comunist si-a mobilizat in zilele lui decembrie 1989, in chip coplesitor, fortele raului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a amintit, luni, in discursul sustinut la Timisoara, la comemorarea a 30 de ani de la izbucnirea Revolutiei Romane, ca in acele zile, romanii au cazut victime actiunii criminale.

Klaus Iohannis, la Timisoara: Am un sentiment de rusine pentru ca, la 30 de ani de la Revolutie, calaii acelor zile se plimba liberi(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Timisoara, in discursul sustinut cu prilejul implinirii a 30 de ani de la Revolutia romana din Decembrie 1989, ca dreptatea inseamna aflarea si pedepsirea.

Klaus Iohannis, la Timisoara: Ma copleseste un sentiment de rusine profunda. La 30 de ani de la Revolutie calaii se plimba inca liberi

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent luni seara pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara unde a comemorat 30 de ani de la Revolutia din 1989. Aici, acesta amintit de tinerii care si-au pierdut viata in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si a subliniat ca cea mai mare dezonoare pentru istoria Romaniei post-comuniste e ca inca nu am aflat adevarul pentru crimele odioase de la Revolutie, a precizat seful statului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )